سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه نخست | لیست مطالب | آرشیو مطالب | پروفایل مدیر | ارتباط با ما

5 دوره کتب تفسیر قرآن کریم به کتابخانه های کانونهای فرهنگی قرآنی شهرستان اردکان اعطا گردید.

 

از سوی اداره تبلیغات اسلامی اردکان و در راستای تجهیز کتابخانه های تخصصی دینی و قرآنی کانونهای فرهنگی و قرآنی وابسته به این اداره 5 دوره کتب تفسیر قرآن کریم به این کانونها اعطا گردید.

کانونهای فرهنگی و قرآنی  وابسته به اداره تبلیغات اسلامی  در محل مساجد فعال  تشکیل و برنامه های فرهنگی و قرآنی متعددی اجرا می نمایند.

عضو گیر برای کتابخانه و تامین کتب مورد نیاز اعضا از جمله برنامه های این مراکز می باشد.

در حال حاضر 18 کانون فرهنگی قرآنی و انجمن اسلامی در شهرستان اردکان فعال می باشند.


به منظور برپایی مراسم وعظ و سخنرانی در ماه محرم روحانیون بومی و غیر بومی به مناطق مختلف شهرستان اردکان اعزام شدند.

 

باهماهنگی و همکاری اداره تبلیغات اسلامی اردکان تعدادی از روحانیون و مبلغین امور دینی  همزمان باآغاز ماه محرم الحرام به مناطق شهری و روستایی از توابع شهرستان اردکان اعزام شدند. روحانیون اعزامی ضمن اقامه نماز جماعت ، به برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری اقدام می نمایند.  برگزاری مراسم سخنرانی و تبیین فلسفه قیام عاشورا ، سوگواری و عزاداری خاندان مطهر حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) ، برپایی دستجات عزاداری و سینه زنی  از جمله برنامه های تبلیغی روحانیون اعزامی می باشد.


جلسه ای با حضور مسئولین کمیته های ستاد یادواره شهدای اردکان در محل دبیرخانه این ستاد تشکیل شد .

 

در این جلسه کلیات برنامه های هر یک از کمیته های این ستاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ساخت فیلم های داستانی و مستنداز شهدای اردکان ، تعیین نام لاله های شهر برای یادواره شهدای اردکان ، راه اندازی وب سایت اطلاع رسانی برای ستاد یادواره از جمله مباحثی بود که  به تصویب رسید.

قابل ذکر است  ستاد یادواره شهدای اردکان اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهد شد.

گفتنی است اداره تبلیغات اسلامی اردکان مسئولیت کمیته فرهنگی و تبلیغی این ستاد را بر عهده دارد.


الف:بیعت خواستن یزید از امام حسین

 در حادثه کربلا ما به مسائل زیادی بر می خوریم در یک جا سخن از بیعت خواستن یزید از امام حسین و امتناع امام از بیعت، در یکجا دعوت مردم کوفه از امام حسین و پذیرفتن امام ولی در جایی بدون توجه به مسئله بیعت و بدون توجه به درخواست دعوت کوفیان حضرت حسین (ع) از اوضاع حکومت انتقاد می کند. از فساد و حرام خواریها و ظلم و ستم انتقاد می کند و اینجا  امر به معروف و نهی از منکر را لازم می بیند.

البته حقیقتاً باید گفت همه این سه مورد تاثیر داشته است چون پاره ای از عکس العملهای امام بر اساس امتناع از بیعت پاره ای بر اساس دعوت مردم کوفه و پاره ای بر اساس مبارزه با منکرات و فسادهای آن برهه از زمان صورت گرفته است. حال باید دید دو عامل اصلی قیام چه بوده است. و باید دید کدام عامل تاثیری به سزایی داشته است.

توضیح عکس العمل اول را همه شنیده ایم که معاویه با چه وضعی به حکومت رسید وقتی اصحاب امام حسن مجتبی (ع)، آنقدر سستی کردند امام یک قرارداد موقت با معاویه امضاء کردند در مفاد این صلحنامه آمده بود که بعد از مرگ معاویه مقام خلیفه مسلمین به امام حسن برسد و اگر ایشان به شهادت رسیده بودند به برادرش امام حسین منتقل شود برای همین معاویه امام حسن مجتبی را مسموم نمودند تا مدعایی نماند و خود معاویه می خواست حکومت را به شکل سلطنت و موروثی در بیاورد. تا زمان معاویه ، مسئله خلافت و حکومت یک مسئله موروثی نبود و فقط دو طرز تفکر بود:

الف: یک طرز تفکر که خلافت، فقط شایسته کسی است که پیغمبر او را منصوب کرده باشد.

ب: یک طرز تفکر دیگر این بود که مردم حق دارند خلیفه ای برای خودشان انتخاب کنند و این مسئله در میان نبود که یک خلیفه برای خود جانشین معین کند اما تصمیم معاویه از همان روزهای اول این بود که نگذارد خلافت از خانه اش خارج شود ولی خود معاویه احساس می کرد این کار فعلا زمینه مساعدی ندارد و کسیکه او را به این کار تشویق و تشجیع نمود مغیره بن شعبه (لعنه ا…) بود چون مغیره خودش طمع حکومت کوفه را داشت مغیره همان شخصی بود که با غلاف شمشیر به پهلوی خانم زهرا (س) زد و همان مغیره ای که قبلا هم حاکم کوفه بوده است و از اینکه معاویه او را عزل نموده بود ناراحت بود. برای همین مغیره به شام رفت و به یزیدبن معاویه گفت نمی دانم چرا معاویه درباره تو کوتاهی می کند دیگر معطل چیست؟ چرا تو را جانشین خودش نمی کند یزید گفت پدر فکر می کند این قضیه عملی نیست مغیره گفت عملی است چون هر چه معاویه بگوید مردم شام اطاعت می کنند و مردم مدینه را مروان حکم و از همه جا مهمتر و خطرناکتر کوفه (عراق کنونی) است این هم بعهده من.

یزید به نزد معاویه رفت و مطالب مغیره را گفت وقتی معاویه ، مغیره را احضار نمود مغیره با تملق گویی و منطق قویی که داشت معاویه را قانع می سازد معاویه هم برای بار دوم به او ابلاغ حکومت کوفه را می دهد (البته این جریان بعد از شهادت امام حسن مجتبی یعنی سالهای آخر عمر معاویه بوده است) مردم کوفه و مدینه با پیشنهاد مغیره و مروان مخالفت کردند لذا معاویه مجبور شد خودش به مدینه برود . معاویه پس از تسلط کامل بر محیط داخلی و پهناور اسلام که از افریقای شمالی تا حدود چین توسعه یافته بود اولین و بزرگترین اشتباه خودش راجع به سیاست خارجی را مرتکب شد چون وقتی تصمیم گرفت پسر جوان و نالایقش را ولیعهد کند ولی مردم نپذیرفتند و او شکست خورد برای رسیدن به این قصد شومش مرتکب جنایت بزرگی شد و آن این بود که با امپراطور روم که نیرومندترین دشمن خونین اسلام و مسلمانان بود به نفع قصد شومش صلح کرد و با این عمل جلوی پیشروی اسلام را در اروپا متوقف ساخت و برای تهدید یک طرفردار نیرومند که تاج و تخت یزید را پشتیبانی کند حاضر شد باجی هم به دولت روم بدهد.

معاویه زمانیکه که خودش به مدینه رفت سه نفر که مورد احترام مردم بودند را خواست (امام حسین –(ع) عبدالله بن عمر فرزند خلیفه دوم ، عبدالله بن زییر، همان شخصی که به امام علی خیانت کرد و مسبب جنگ جمل شد) معاویه سعی کرد با چرب زبانی به آنها برساند که صلاح اسلام ایجاب می کند حکومت ظاهری در دست یزید باشد ولی کار در دست شما تا اختلافی میان مردم رخ ندهد حتی به آنها گفت شما فعلا بیعت کنید ولی آنها قبول نکردند. معاویه هنگام مردن، سخت نگران وضع پسرش یزید بود و به او نصایحی کرد که اگر یزید جامه عمل می پوشاند یقیناً بیشتر می توانست حکومت کند نصایح این بود (ای پسر جان، من رنج بار بستن را از تو بر داشتم، کارها را برایت هموار کردم و دشمنانت را راحت نمودم و رقیبان عرب را زیر فرمانت آوردم مردم حجاز را منظور دار که اصل تو هستند هر کس از آنها به نزد تو آمد گرامیش دار و هر کدامشان را هم غایب بود احوالش را بپرس اهالی عراق را منظور دار. و اگر خواستند حاکمی را از آنها عزل کنی دریغ نکن چون عزل یک حاکم، آسانتر از برابری با صد هزار شمشیر است اهل شام را هم منظور دار که اطرافیان نزدیک و ذخیره تو هستند و اگر از دشمنی در هراس یودی از آنها یاری بجو و چون موفق شدی آنها را به وطن خودشان برگردان زیرا  اگر در سرزمین دیگر بمانند اخلاقشان بر می گردد. سپس معاویه می نویسد پسرم من نمی ترسم که کسی در حکومت با تو نزاع کند مگر 3 نفر حسین بن علی – عبدالله بن زییر- عبدالله بن عمر ]چون هر سه خلیفه زاده بودند.

حسین بن علی شخصی است که اهل عراق او را رها نکنند و او را وادار به خروج می کنند اگر خروج کرد و برابر او پیروز شدی از او درگذر که با تو خویشی نزدیک دارد و احترام و خلق او بسیار است و او نوه پیامبر است. اما عبدالله بن عمر اهل عبات است و اگر تنها بماند با تو بیعت می کند. ولی عبدالله بن زبیر اگر بر تو خروج کرد و بر او پیروز شدی بند از بندش جدا کن و تا بتوانی خون دیگران قوم خود را حفظ کن.

معاویه می دانست این سه نفر یقیناً اعتراض خواهند کرد چون اعتراض آنها به نظر معاویه بدین دلیل بود که اگر خلافت به ارث برده می شود ما هم باید وارث باشیم و اگر خلافت به سابقه و لیاقت است هزاران مسلمان با سابقه و لیاقت است هزاران مسلمان سابقه دار تر از یزید هم وجود داشت و این اعتراضات واقعاً در ذهن اکثر مسلمان بود معاویه در این نصایح کاملا پیش بینی کرده بود که اگر یزید با امام حسین (ع) به خشونت رفتار کند و دست خود را به خون آغشته کند دیگر نمی تواند خلافت خود را ادامه دهد بقول بنی امیه متأسفانه یزید نتوانست سیاست مرموزانه پدرش را اعمال کند و سیاستی غلط را اعمال نمود و زحمات 50 ساله امیر را رشته کرد . معاویه فردی زیرک بود و خوب می دانست و می توانست پیش بینی کند بر عکس یزید که اولا جوان بود ثانیا مردی بود که اشراف زاده و با لهو و لعب مانوس شده بود و کاری کرد که در درجه اول به زبان خاندان بنی امیه و ابوسفیان تمام شد.

بعد از اینکه معاویه در نیمه رجب سال 60 هـ . ق به درک رسید یزید به حاکم مدینه ولید بن عقبه ابوسفیان (نوه ابوسفیان) نامه ای می نویسد و مرگ معاویه را اطلاع می دهد و طی نامه ای خصوصی دستور داد از حسین بن علی (ع) و عبدالله بن عمر و عبدالله بن زبیر بیعت بیگرد و اگر بیعت نکردند سرشان را برای من بفرست وقتی ولید بن عقبه نامه یزید را دریافت کرد امام بعد از سه روز حرکت کرد. (علتش را انشاءالله در تاریخ واقعه کربلا تا شهادت خواهیم گفت) و به مکه هجرت نمود و شاید فکر شود که هجرت  بدین جهت بوده است که مکه حرم امن الهی است و خون حضرت را نمی ریزند خیر بلکه اولا اعلام مخالفت خودش را اعلام کرد ثانیا اگر در مدینه می ماند صدایش آنقدر به عالم اسلام نمی رسید و اگر شهید هم می شد خونش تاثیر زیادی نداشت برای همین صدایش در اطراف پیچید که امام حاضر به بیعت نشده است ثالثاً و از همه مهمتر امام حسین سوم شعبان وارد مکه شد و ماههای شعبان ، رمضان، شوال، ذی القعده و تا هشت ذی الحجه در مکه ماند ماههایی مهم که مردم جهت حج عمره آنجا می آمدند تا اینکه 8 ذی الحجه رسید و مردم که برای حج تمتع لباس احرام می پوشیدند و می خواهند به سوی منی و عرفات بروند همان لحظه ناگهان امام حسین (ع) اعلام می کند من می خواهم به طرف عراق و به سوی کوفه بروم یعنی پشت به حج و کعبه می کند و اعتراض و عدم رضایت خودش را به این شکل اعلام می کند. البته مسئله بیعت مسئله اصلی قیام نیست فقط تأثیرش این بود که جرقه این حادثه عظیم کربلازده شود.  

ب: دعوت مردم کوفه

در آن روز جهان اسلام سه مرکز بزرگ و موثر داشت مدینه که دارالهجره بود. شام که دارالخلافه و کوفه که قبلا دارالخلیفه بود و امیرالمومین علی (ع) در آنجا مرکز حکومت خود قرار داده بود. بعلاوه کوفه شهری جدید التاسیس بود که بوسیله سربازان اسلام در زمان عمر بن الخطاب (ل) ساخته شد و آنرا سربازخانه اسلامی می دانستند، وقتی مردم کوفه می فهمند که امام با یزید بیعت نکرده نامه به امام می نویسد که اگر به کوفه بیائید ما شما را یاری می کنیم و تاریخ قضاوت خواهد کرد که زمینه مساعد بود ولی امام حسین از این فرصت طلائی استفاده نکرد و اگر پاسخ مثبت دهد می دانست کوفیان غیرت ندارند و ناکس هستند و تجربه داشت که به پیامبر(ص) و علی (ع) و امام حسن (ع) خیانت کرده بودند. متأسفانه وقتی این تاریخها بدون تحلیل و فکر خوانده شوند عده ای دیگر فکر خواهند کرد که اگر امام در خانه راحت نشسته و کاری ندارد که به اسلام چه بلائی دارد وارد می شود و فکر می کنند امام را تنها چیزی که حرکت داد دعوت مردم کوفه بوده است در صورتیکه امام حسین آخر ماه رجب که اوایل حکومت یزید بود برای امتناع از بیعت از مدینه خارج شد و چون مکه حرم امن الهی است و آنجا امنیت بیشتری وجود دارد لذا امام به مکه شرفیاب شدند ولی نامه کوفیان در 15 رمضان به امام حسین (ع) رسید یعنی یکماه و نیم بعد از اینکه امام نهضت خود را با عدم بیعت شروع نمودند نامه ها به دست امام رسید بنابراین دعوت مردم کوفه موضوع اصلی در این نهضت نبود بلکه در یک امر فرعی دخالت داشت. ماه رجب و شعبان که ایام انجام حج عمره است مردم از اطراف به مکه می آیند و بهتر می توان آنها ارشاد نمود بعد از این ایام هم که موسم جمع تمتع می رسد و فرصت مناسبی برای تبلیغ است.

بنابراین حداکثر تاثیر مردم کوفه در این حادثه عظیم کربلا این بود که امام مکه را مرکز قرار نداد به سوی کوفه برود وتاثیر دیگرش این بودکه امام پیشنهاد عباس را نپذیرد چون گفته بود امام کوفیان ناکس هستند یا به یمن برو یا به کوهستانهای آنجا پناه ببر یا اینکه دیگر به مدینه برنگرد.

 امام هم مطلع شدند که اگر در مکه بمانند ممکن است در همان حال احرام که قاعدتاً کسی مسلح نیست، مامورین یزید خون حضرت را بریزند و هتک حرمت خانه خداوند شود و حرمت حج و اسلام شکسته شود و هم اینکه فرزند پیامبر را در حالت عبادت در حریم خانه فرا به شهادت برسانند از همه مهمتر، خون حضرت سیدالشهدا هدر می رفت و بعد هم شایع می کردند که حسین با شخصی اختلافی جزئی داشته و او هم حضرت را کشت و مردم جاهل آن زمان هم قبول می کردند مسئله دیگر اگر کوفه هم صد در صد اتفاق آراء داشتند و خیانت نمی ورزیدند احتمال صدرصد نمی توانستیم بدهیم که امام پیروز می شدند چون تمام مسلمانان که مردم کوفه نبودند اگر مردم شام را که قطعاً و یقیناً به آل ابوسفیان وفادار بودند را به تنهایی در نظر بگیریم کافی بود که احتمال پیروزی را تنزل دهد چون همین مردم بودند که در دوران خلافت حضرت علی (ع) توانستند در جنگ صفین با مردم کوفه 18 ماه بجنگند.

ج: احیای امر به معروف و نهی از منکر

امام اگر بیعت می کرد اولا تثبیت خلافت موروثی بود ثانیا شخصیت خود یزید است که او فردی فاسق و بدتر از همه متظاهر به فسق بود معاویه و بسیاری از خلفای بنی امیه فاسق بودند ولی یک مطلب را کاملا درک می کردند و می دانستند اگر بخواهند ملک و قدرتشان باقی بماند باید تا حدودی زیاد ، مصالح اسلامی را رعایت کنند و می دانستند اگر میلیونها نفر جمعیت از ن?اد های مختلف چه در آسیا، آفریقا و یا اروپا در زیر حکومت واحد در آمده اند فقط به این دلیل است که فکر می کنند خلفای آنها مسلمانند، به قرآن اعتقاد دارند و الا اولین روزی که احساس می کنند که خلیفه خودشان ضد اسلام است ، اعلام استقلال می کردند. معاویه هم شراب می خورد ولی دیده نشده بود در یک مجلس رسمی و علنی شراب خورده یا در حالت مستی وارد شود در حالیکه یزید علناً در مجالس رسمی شراب می خورد و میمون بازی می کرد که حتی برای میمونش کنیه ای به نام اباقیس بود (خصوصیات یزید را در سه عامل مقدس قیام امام حسین(ع) خواهیم گفت) عکس العمل سوم ارزش بسیار بیشتری از دو عامل قبل دارد و به دلیل همین عامل بود که این نهضت شایستگی پیدا کرد که برای همیشه زنده بماند وچون نهضتهای والاتر از نظر تعداد و مسائل دیگر بود مثل همین جنگ ایران و عراق و خود بچه رزمندگان که در صحنه بودند خون و شهادت و آوارگی و … را دیدند الان بعد از چندین سال بعد از جنگ آن را آهسته به باد فراموشی سپرده اند.

بنابراین اگر از امام بیعت هم نمی خواستند یا از او دعوت نمی کردند باز امام قیام می کردند و ساکت نمی شد چون امام فطرتاً شخصیتی منتقد،  معترض ، انقلابی و قائم نسبت به فسادهای جامعه داشتند.

http://www.imamhussain.org/


 

امام جمعه اردکان در جلسه‌ای با میراث دوستان این شهر در محل مدرسه علمیه اردکان، در پی اقدام به تخریب قسمتی از بافت قدیم این شهر برای ساخت حسینیه، بر احترام گذاشتن به قوانین میراث فرهنگی تاکید کرد و گفت: نباید حق مردم در جریانات میراث فرهنگی ضایع شود.

 حجت الاسلام دیداری در این جلسه همچنین خواستار خودداری از مرتفع سازی و ساخت و سازهای غیر متعارف در محدوده بافت قدیم شد و گفت: باید بافت شهری اردکان همانند پیشینه فرهنگی خود حفظ و حراست شود، اما نباید برای رسیدن به این مقصود، مردم نادیده گرفته شوند.

وی در ادامه گفت: از توسعه بی رویه حسینیه ها در بافت قدیم اردکان باید خودداری شود.

"نادر پیری" دبیر انجمن حامیان میراث قدیم اردکان نیز خواستار طرح موضوع میراث در تریبون نماز جمعه و همچنین توجه بیشتر مسوولان به صنعت گردشگری با توجه به پتانسیل‌های گردشگری موجود در اردکان شد.

او ادامه داد: بافت منحصر به فرد عقدا و خرانق و وجود بزرگترین معبدگاه زرتشتیان جهان در آن، می‌تواند صنعت توریسم را در اردکان توسعه بخشد.

پیری بیان داشت: با توجه به حضور علما و فرهیختگان بزرگ در اردکان، باید بناهایی که در این شهر ساخته می‌شود، بناهای فرهنگی باشد.


مسابقات قرآن و ولایت در مساجد اردکان برگزار شد.

 

از سوی کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی اردکان و در راستای برنامه های قرآنی هفته ولایت برگه ای مسابقه قران و ولایت در جشن های ویژه این ایام در مساجد و مراکز دینی توزیع گردید.

در این مسابقه سئوالاتی پیرامون آیات اکمال دین ، آیات امامت  ، وقایع روز غدیر ، تاریخ  زندگانی امیر مومنان (ع)  مطرح شده است.

در هر یک از مساجد برگزار کننده این مسابقه جوایزی به ممتازین اعطا شده است.

قابل ذکر است ،بیش از 1200 نفر در این مسابقه شرکت نموده اند.


20 نفر از مداحان اهل بیت (ع) اردکان در  همایش ستایگران نور که در مرکز استان برگزار شد ، شرکت نمودند.

 

از سوی امور تشکلهای دینی اداره تبلیغات اسلامی اردکان 20 نفر از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان  در روز جمعه  جهت شرکت در همایش استانی کانون مداحان  به مرکز استان اعزام شدند.

مداحان اعزامی از شهرستان اردکان  در همایش ستایشگران نور شرکت نمودند.

 


موسسه فرهنگی بیت السادات اردکان برنامه های فرهنگی ویژه در ایام عید غدیر برگزار نمود.

با همکاری اداره تبلیغات اسلامی اردکان ، موسسه فرهنگی بیت السادات  در شب و روز عید غدیر ضمن برپایی جشن های ویژه ای  ، مسابقه ای با عنوان ( عید سادات ) را در بین خانواده های سادات اردکان توزیع نمود.

در مراسم قرآنی که شب عید غدیر از سوی بیت السادات اردکان برگزار شد ، رئیس اداره تبلیغات اسلامی اردکان عید غدیر را عید سادات و زمینه ای برای عرض ارادت به مقام والای سادات علوی دانست و بر  رعایت حریم سادات تاکید نمود.

ایشان قرآن کریم را برترین راهنمای بشر در عصر حاضر دانست و به تشریح آیاتی از قران کریم در باب ولایت پرداخت.


در شب و روز عید سعید غدیر جشنهای باشکوهی در  سطح شهر اردکان برگزار شد.

 

همزمان با فرارسیدن عید بزرگ ولایت محافل جشن و سرور دینی در مساجد و اماکن مذهبی شهر اردکان برگزارشد.

در جشنهای عید سعید غدیر روحانیون و وعاظ ضمن بیان فضائل و مناقب امیر مومنان علی (ع) به بیان گوشه هایی از خطبه بزرگ غدیر پیامبر اعظم (ص) پرداختند و موضوع ولایت و غدیر را برای مردم تشریح نمودند.

برپایی ایستگاههای صلواتی ، آذین بندی و چراغانی سطح شهر ، برگزاری مسابقات فرهنگی و تجلیل از سادات در هر محل از جمله برنامه های شب  و روز غدیر در اردکان بود.

 


در شب عید غدیر محفل انس با قرآن کریم در مسجد فاطمه صغری اردکان برگزار شد.

 

از سوی کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی اردکان و در راستای برنامه های قرآنی هفته ولایت در شب عید غدیر مراسم انس با قرآن کریم در محل مسجد فاطمه صغری اردکان برگزار شد.

در این مراسم قرآن قاریان قرآن کریم به تلاوت قرآن پرداختند.

اجرای برنامه های متنوع قرآنی توسط نونهالان مرکز قرآنی مصباح الهدی ، اجرای مسابقه حضوری و اهدا جوایز  ، سخنرانی یکی از روحانیون در موضوع ولایت از جمله برنامه های این محفل قرآنی بود.

در این محفل قرانی رئیس اداره تبلیغات اسلامی اردکان در سخنانی غدیر را تداوم خط سبز نبوت دانست و پیروی از ولایت را از وظایف مسلمین عنوان نمود.


<      1   2   3   4   5   >>   >
به روایت لینک:
دفتر امام جمعه اردکان : [ بازدید ]
تقویم مذهبی سال 1389 : تقویم مذهبی سال 1389 [ بازدید ]
تقویم مذهبی سال 1388 : تقویم مذهبی سال 1388 [ بازدید ]
اردکان نیوز : خبرنامه اردکان [ بازدید ]
اوقات شرعی به افق اردکان : [ بازدید ]
استفتائات جدید آیت مکارم شیرازی : استفتائات جدید [ بازدید ]
ارسال استفتاء دفتر آیت الله نوری همدانی : استفتائات [ بازدید ]
ارسال استفتاء به دفتر مقام معظم رهبری : استفتائات جدید مقام عظمای ولایت [ بازدید ]
رساله اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری : ویژه مقلدین آیت الله العظمی خامنه ای [ بازدید ]
اخبار روز دنیا : [ بازدید ]
*توجه : درج لینک های گوناگون به منزله تایید محتوای آنها نمی باشد!
تمامی حقوق مادی و معنوی این مجموعه برای صاحب اثر محفوظ می باشد!
کپی برداری از مطالب ، تنها با ذکر نام و لینک منبع مجاز می باشد.