ویژه نامه کوثر با محتوای معرفی فضائل حضرت فاطمه (س) در اردکان توزیع شد.
سوی کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی اردکان و همزمان با ایام ولادت با سعادت حضرت زهرا(س) و هفته زن ویژه نامه کوثر منتشر و در سطح شهرستان توزیع شد.
در این ویژه نامه به شرح تولد آن بانوی گرانقدر پرداخته شده است.
در بخشهایی از این ویژه نامه با اشاره به ازدواج آن حضرت ، خانواده ایشان را الگوی کامل خانواده اسلامی معرفی نموده است.
معرفی زنان الگو در قرآن کریم ، شیوه برخورد بزرگان با همسر از دیگر مطالب این ویژه نامه می باشد.
مرکز قرآنی نور الزهرا (س) اولین مرکز قرآنی ویژه بانوان در اردکان آغاز به کار کرد.
در جلسه مشترکی که از سوی کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی اردکان و جمعی از خواهران فعال در زمینه قرآنی در شهرستان اردکان برگزار شد ، آغاز کار مرکز قرآنی نور الزهرا(س) در اردکان به تصویب رسید.
این مرکز قرآنی در قالب تشکلهای مردمی قرار است از ابتدای تیر ماه با هدف برگزاری برنامه های آموزشی قرآن کریم آغاز به کار نماید.
اول تیر ماه روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی و سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان حضرت امام ر0 در اردکان گرامی داشته شد.
از سوی سازمان تبلیغات اسلامی اردکان برنامه هایی ویژه سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
گردهمایی مربیان قرآن کریم در محل سازمان تبلیغات اسلامی ، گردهمایی مسئولین کلاسهای طرح اوقات فراغت در تابستان امسال ، انتشار ویژه نامه ، تبلیغات میدانی ، محافل قرآنی ، مراسم تجلیل از پیشکسوتان امر تبلیغی دینی ، از جمله برنامه هایی بود که از سوی سازمان تبلیغات اسلامی اردکان در این مناسبت برگزار شد.
از سوی ستاد اعتکاف اردکان برنامه های اعتکاف در ماه رجب اعلام شد.
به دنبال تشکیل ستاد اعتکاف اردکان و نشست های این ستاد برنامه های اعتکاف در ماه رجب المرجب اعلام شد.
برگزاری مراسم اعتکاف در مساجد کوشکنو – جامع – حاج محمد حسین اردکان ، و مساجد جامع کلیه روستاهای تابعه از مصوبات جلسات ستاد اعتکاف اردکان بوده است.
انتشار نشریه نسیم اعتکاف ، برگزاری نشست های مبلغین و مبلغات اعتکاف به منظور آمادگی برای پاسخدهی به معتکفین ، برگزاری مسابقه نسیم اعتکاف ، برپایی مجالس درس اخلاق با حضور اساتید ، برپایی مجالس ادعیه از جمله برنامه هایی است که در جمع معتکفین امسال برگزار خواهد شد.
یک دوره آموزش اخلاق اداری و مناسبات انسانی که با حضور پرسنل مخابرات اردکان تشکیل شده بود به اتمام رسید.
این دوره که قریب به سه هفته پیش از سوی سازمان تبلیغات اسلامی اردکان آغاز گردیده بود پس از طی مراحل آموزشی به اتمام رسید.
قابل ذکر است بیش از 25 نفر از پرسنل مخابرات و دیگر ادارات اردکان در این دوره با مبانی اخلاق و مناسبات انسانی آشنا شدند.
اخلاق در اداره و محل کار ، اخلاق در خانه ، اخلاق در اجتماع از جمله مواردی بود که در این دوره ها مطرح شد.
آزمون نهایی این دوره عصر روز شنبه 1 تیر ماه برگزار شد و به قبولشدگان گواهینامه ضمن خدمت اعطا می گردد.
حضرت حجت الاسلام والمسلمین پیشوایی امام جماعت محترم مسجد جامع ترک آباد فرزند حسین در سال 1299 هجری شمسی در ترک آباد در میان خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود. پدرش از اهل علم و فضیلت بود و مادرش سیده و از خاندان علم
و عمل وخواهر محقق داماد . آقای پیشوایی بعد از فوت پدر به همراه مادر و برادر خود ، میرزا جواد ، به شهر مقدس قم عزیمت نمود و در منزل حاج شیخ
عبدالکریم حایری سکونت
گزید.
آیت الله حایری برای پسرشان مرحوم شیخ مهدی حایری و آقای پیشوایی که حدودا هم سن و سال بودند استادی مشخص نمودند و از این رو آقای پیشوایی و شیخ مهدی حایری هم درس و هم بحث بودند.
ایشان کتب جامع المقدمات ، سیوطی ، مطول ، معانی بیان و... را نزد اساتیدی چون محقق داماد ، مرحوم آیت الله اعرافی ، ادیب و روحی به پایان رسانیدند و تحصیل علوم دینی را تا دو سال بعد از فوت حاج شیخ عبدالکریم حایری در شهر مقدس قم ادامه دادند و پس از آن به ترک آباد مراجعت نموده و در سن 18 سالگی ازدواج کردند.
به خاطر مشکلات معیشتی به اجبار تحصیل را رها کرده و برای گذران زندگی به زراعت و کشاورزی پرداختند و شروع تحصیل در حوزه علمیه اردکان را خودشان بدین شرح بیان می کنند:
شبی مرحوم حاج شیخ عبدالکریم به خوابم آمده و از زیر عینک به من نگاه کرد و گفت میرزا : چرا درس نمی خوانی ؟ گفتم از آقا دایی ( محقق داماد) بپرسید که مرا در یزد داماد کرد و مجبور شدم در ده بمانم و در آنجا زراعت کنم و خرجی نداشتم . شیخ عبدالکریم حایری دو مرتبه فرمود : دو تومان داری درس بخوان .
فردای آن روز به عیال گفتم می خواهم به اردکان بروم و سوار الاغ شدم و در راه شیخ کاظم ملک افضلی را دیدم که که از لباس روحانیت بیرون آمده بود و مغازه گیوه فروشی داشت ، به من گفت : میرزا نمی خواهی درس بخوانی ؟ گفتم : چرا ولی نمی توانم باید رعیتی کنم . گفت : اخوی ما محمد می خواهد درس بخواند بیایید هم درس شوید و من ومحمد را نزد آیت الله خاتمی برد و معرفی کرد و ما تحصیل را در محضر ایشان شروع کردیم .
ایشان در ادامه گفتند کتابهایی را که از قم آورده بودم در بقچه ای گذاشته بودم وقتی کتابها را برای ادامه تحصیل برداشتم دیدم دو تومان لابلای یکی از کتابها هست که قبلا آنها را آنجا گذاشته بودم و فراموش کرده بودم.
میرزا جمال پیشوایی درحوزه علمیه اردکان مشغول به ادامه تحصیل شدند و هم زمان دو دوره تفسیر المیزان را مباحثه کردند.
و از آن زمان امامت جماعت مسجد جامع ترک آباد را بر عهده گرفتند که تا کنون حدود 65 سال است به اقامه جماعت ، وعظ و سخنرانی و بیان احکام شرعی ادامه می دهند.
لازم به ذکر است ، مسجد جامع ترک آباد در آغاز مسجدی کوچک بود که به همت ایشان توسعه یافت و هم اکنون پذیرای جمعیتی بالغ بر 1000 نفر است ، علاوه بر این ، ایشان نقش موثری در بنای درمانگاه ترک آباد داشتند.
از جمله ویژگی های اخلاقی حاج آقای پیشوایی سخت کوشی ، کمک به نیاز مندان ، مردمی بودن ایشان را می توان نام برد به نحوی که در تمامی حالات در غم و شادی مردم شریک بوده و در مجالس آنها شرکت و سخنرانی می فرمایند.
از دیگر خصوصیات ایشان همکاری در اجرای فعالیتهای فرهنگی و مراسم و مناسبتهای دینی و ولادت و شهادت اهل بیت علیهم السلام و برنامه معنوی اعتکاف است که در این امور سعی بلیغ و همت وسیعی دارند.
ایشان مورد احترام قاطبه علما و روحانیون اردکان می باشند و از درگاه خداوند منان توفیق روز افزون و طول عمر و سلامتی برایشان آرزومندیم.
جا دارد مردم قدر شناس و متدین این خطه قدر دان نعمت وجود علما و خدمتگزاران به دین مبین اسلام بوده و از برکت دانشمندان دینی استفاده کامل
بنمایند.